Achter de schermen...

Gepubliceerd op 6 maart 2021 om 17:55

Het is al geruime tijd stil bij EHBO Obdam. Dit komt natuurlijk door alle corona-maatregelen, want het liefst komen we weer regelmatig bij elkaar om alle vaardigheden in praktijk te oefenen. Dat het stil is, wil nog niet zeggen dat er niets gebeurt. Achter de schermen vindt geregeld overleg plaats tussen de bestuursleden. Kunnen we al weer van start? In welke vorm zou dit kunnen? Bieden we een alternatief programma? Het zijn allemaal vragen die (ook) ons bezighouden.

Er is inmiddels een nieuw email-adres voor alle financiële zaken. Hiervoor kunt u vanaf heden terecht via penningmeester@ehbo-obdam.nl. Voor algemene zaken kunt u zich nog steeds wenden tot info@ehbo-obdam.nl.

 Tevens zijn we bezig met het plannen van de jaarvergadering. Want ook al zijn we weinig bij elkaar gekomen, de vereniging draait wél door. De kascontrolecommissie is inmiddels bijeen gekomen en heeft de boekhouding gecontroleerd. Binnenkort zullen wij een datum prikken voor de (waarschijnlijk online) jaarvergadering. Alle leden ontvangen dan uiteraard een uitnodiging.

Hopelijk tot snel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.